In roerige tijden handel je anders met je investeringen. Maar welke sectoren bieden, als het zo weer wat beter gaat met de markt, kansen? Dit besprak ik met Jean-Paul van Oudheusden, founder van Markets Are Everywhere.

Jean-Paul: Nou ja, kijk, het is nu echt een beetje hinken op twee benen, dus je blijft bij energie. Dat is de enige sector die rendementen laat zien waar je de inflatie mee kan afdekken. Er is eigenlijk, ja misschien grondstoffen in zijn algemeenheid maar energie in het bijzonder. Maar ja, dadelijk ooit, als het weer goed gaat, dan zijn er natuurlijk een heleboel aandelen.

Groeiaandelen zijn nu heel sterk afgewaardeerd en ik heb bij Markets Are Everywhere ook een schemaatje gemaakt met 60 fallen angels en dat is erg leuk om te zien hoe die vanaf de low nu weer opveren dus het eerste aandeel is al meer dan 200 procent gestegen vanaf de low. En dat zijn natuurlijk op het moment dat mensen denken: laat die hele beurs maar zitten. Dat zijn natuurlijk de leuke aandelen om op zoek te gaan. Ze gaan het natuurlijk niet allemaal redden, maar er zitten winnaars bij. Ja, en daar zitten ook aandelen bij die er waarschijnlijk over een paar jaar niet meer zijn.

Raad het aandeel

In elke talkshow kun je een prijs winnen door een aandeel te raden aan de hand van een raadsel. Vul het aandeel online in via: www.kuuske.com/raadhetaandeel

Win een van de 10 plekken in de golf clinic van 2 uur bij Golfbaan Waterland! Like @kuuskenl op Instagram en @golfwaterland en vul het juiste aandeel in het formulier.

Raadsel:
Het is een defensief aandeel dat in tijden van economische neergang overleeft of bloeit. De kwartaalcijfers van het bedrijf waren iets beter dan voorzien en ook was het bedrijf positiever over de verwachtingen van heel 2022. Het krijgt een koopadvies en grote banken, Citigroup en JP Morgan Chase hebben zelf al aandelen van dit bedrijf aangekocht. Nu jij nog, maar waarschijnlijk investeer je er al dagelijks in!

Kuuske bedankt, haar vrienden VanEck, LiteBit adviezen zijn gegeven op persoonlijke titel en onafhankelijk van Kuuske tot stand gekomen. Deze show bestaat uit drie items: Beursnieuws, Tech vs Fund, FIRE & Crypto bekijk luister of lees deze items via YouTube, Instagram, TikTok of op de website www.kuuske.com

Om onafhankelijke content te blijven produceren heeft Kuuske goede vrienden nodig die dit initiatief ondersteunen. Deze goede vrienden bestaan uit sponsoren die op basis van hun expertise en kennis toegevoegde waarden bieden met betrekking tot het informeren en de educatie van de kijker/luisteraar/lezer.