DIENSTEN

Als jouw persoonlijke marketingexpert, begrijp ik dat jouw behoeften uniek zijn. Daarom bied ik op maat gemaakte pakketten aan, die perfect aansluiten bij jouw bedrijf. Of je nu behoefte hebt aan social media beheer, videoproductie of een complete huisstijlontwikkeling, ik stel een pakket samen dat bij jou past. En wanneer je kiest voor een langdurige samenwerking, profiteer je van aantrekkelijke kortingen.

Social Media Content Creatie

In een wereld waar 54% van de consumenten sociale media gebruikt om producten te zoeken, is effectieve content creatie essentieel. Ik bied een uitgebreide aanpak, van het analyseren van jouw doelgroep tot het creëren van op maat gemaakte content die resonantie vindt. Mijn expertise in visuele en tekstuele storytelling zal jouw merk onderscheiden en de betrokkenheid vergroten. Laten we een afspraak plannen om jouw unieke merkverhaal te ontwikkelen.

Prijsindicatie: vanaf €350 excl. btw per maand

Strategisch Marketingadvies

Gezien 72% van de mensen liever via video over producten leert, is een geïntegreerde communicatiestrategie cruciaal. Mijn rol is het bieden van strategisch advies en het ontwikkelen van een coherente marketingaanpak die alle kanalen omvat, van social media tot traditionele media. Door mijn expertise kan ik je helpen bij het creëren van een omvattende strategie die jouw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt en de marktpositie versterkt. Boek een gesprek om te zien hoe we jouw communicatie kunnen optimaliseren.

Prijsindicatie: vanaf €600,- excl. btw

Huisstijl Ontwikkeling

Een sterke huisstijl verhoogt de herkenning van je merk met 80%. Ik help bij het ontwerpen van een onderscheidende visuele identiteit die jouw bedrijfswaarden en -persoonlijkheid weerspiegelt. Van logo-ontwerp tot de keuze van kleurenpaletten en typografie, elk element wordt zorgvuldig overwogen om jouw merk consistent en professioneel te presenteren. Laten we een afspraak maken om een huisstijl te creëren die jouw merk tot leven brengt.

Prijsindicatie: vanaf €600,- excl. btw

Videoproductie voor Sociale Media

Met 85% van de bedrijven die video als marketingtool gebruiken, is videoproductie essentieel. Ik bied op maat gemaakte videoproductie aan, gericht op het creëren van korte, boeiende video’s voor sociale media. Deze video’s zijn ontworpen om te resoneren met jouw doelgroep en de betrokkenheid te vergroten. Of het nu gaat om productdemonstraties, bedrijfsverhalen of promotiecampagnes, elke video wordt gemaakt met jouw merkdoelstellingen voor ogen. Boek een consultatie om te ontdekken hoe video jouw sociale media kan transformeren.

Prijsindicatie: vanaf €200,- excl. btw

Evenementenorganisatie

Evenementen kunnen een krachtig medium zijn in de marketingmix, met 49% van de merken die aangeven dat ze een aanzienlijke ROI zien. Van het organiseren van netwerkborrels tot het hosten van grote congressen, ik bied op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw merkdoelstellingen. Mijn expertise in evenementenplanning en -uitvoering garandeert dat elk evenement een unieke ervaring is die jouw merkboodschap versterkt. Laten we samen een evenement plannen dat blijvende indruk maakt.

Prijsindicatie: afhankelijk van de wensen en behoeften.

PARTNERS KUUSKE