We gaan het hebben over wat LiteBit is, aantal nieuwe gave ontwikkelingen ook binnen ons platform, want wij zitten niet stil. Een tip voor de Kuuske kijker? Is toch wel om onze exchange te gaan gebruiken. We zijn echt net begonnen met de early acces dus indien je inderdaad gebruik wil gaan maken hiervan kan dat, meld je aan en jij mag dan als één van de eerste, mag jij gebruik gaan maken van ons platform.

Highlite van het interview met Caroline Huls Chief Marketing Officer bij LiteBit:

Tipje van de sluier we zijn natuurlijk een broker platformen altijd geweest, maar we zijn ons ook veel meer aan het richten op een hele andere soort markt, waarbij een exchange op de hoek komt kijken.

Meest verhandelde asset bij LiteBit

Ja, bij ons op het platform is dat echt bitcoin de meeste mensen ook denken bij crypto aan bitcoin, bitcoin is crypto, crypto is bitcoin dus bij ons is dat ook echt wel de nummer één. Dat is heel erg duidelijk.

LiteBit Exchange

Je hebt natuurlijk inderdaad mensen die veel meer willen traden dan enkel alleen op de broker wat heen en weer treden, en daarom zijn we ook ge gestart met het opzetten van een exchange is een hele weg is dat geweest, zoals je misschien wel kunt, kunt begrijpen, maar wij zijn nu inderdaad eigenlijk op het punt, dat wij langzaam maar zeker mensen kunnen gaan toelaten op onze exchange, waar mensen kennis kunnen maken met ons platform en echt de gebruiker die meer wil, traden gebruik wil maken van andere features dan echt op een broker platform. Die kunnen hier bij ons terecht. En daarnaast hebben we natuurlijk ook earn wat enorm interessant is op op het gebied van wat meer uit het staking stuk. Dus wil jij inderdaad niet-actief traden, maar wil je inderdaad je je assets vastzetten en daar je rewards op krijgen? Is dit ook bij ons mogelijk.

Wat is LiteBit anders dan andere crypto brokers?

Ja, nou, wij waren de eerste in Nederland en als crypto broker waren mensen terecht konden bij het kopen en verkopen van hun hun eerste crypto vele Nederlanders zullen ook wel zeggen: nou mijn eerste bitcoin nou, die heb ik destijds bij bij LiteBit gekocht. Nou, ondertussen zijn we hebben we mega sprongen hebben we hebben we gemaakt, zijn onder andere naast Nederland nu ook actief in andere Europese landen waar wij ook enorme ambities hebben om echt de grootste te gaan worden binnen Europa. Nou ja, waar wij echt voor staan is het gemak, de veiligheid en inderdaad: Support wanneer je dat nodig hebt. Dus dat laat ook wel zien dat dat wij er zijn voor onze gebruiker. Dus als de app die al enorm op het gemak zit voor de klant nog niet duidelijk genoeg is en mensen hebben toch hulp nodig, dan is ons team ook daar aanwezig om om daarbij te helpen. En nou ja, naast de broker propositie die wij eigenlijk altijd hebben gehad, zijn we ook aan het kijken of eigenlijk al lang bezig met het ook lanceren van onze platform en meer in de breedte.

Earn mogelijkheden crypto

Dus denk ook aan earn mogelijkheden en natuurlijk ook een exchange die d’r aan gaat komen en nog een andere reden voor veel mensen om te kiezen voor LiteBit is ook dat wij een crypto partij zijn die het enorm belangrijk vindt om volgens regel en wetgeving alles op de voet te volgen en ook daarin actief te zijn. Dat wil zeggen dat wij bij de DNB onze registratie binnen hebben, maar ook inderdaad zojuist in Frankrijk er gelanceerd zijn met een licentie als ook in Oostenrijk. En zo zijn we eigenlijk. Op een hele veilige kundige manier zijn we bezig om die markt te benaderen, wat ook inderdaad het vertrouwen geeft voor die gebruiker om ja, LiteBit als het platform te gebruiken voor een crypto trades.

Crypto voor de zakelijke markt

En nadat we ons platform aan het verbreden zijn in de verschillende producten die we aan onze klanten aanbieden, zijn we eigenlijk ook aan het kijken naar een hele andere doelgroep, waren we voorheen echt inderdaad voor die retale klant beschikbaar waren als platform zijn we door middel van deze verbreding in producten ook inderdaad voor die zakelijke markt een hele interessante, interessant platform. Dus ook daarin is LiteBit een verschuiving aan het maken. Dus naast de retale markt gaan we ook echt die zakelijke klanten gaan we, bedienen en daar zijn we ons helemaal klaar voor aan het maken om dat te gaan doen. Denk bijvoorbeeld aan professional traders dus mensen die inderdaad doormiddel van bots onder andere gebruiken willen maken van de exchange maar ook grote beleggers. Institutionals dat zijn ook echt wel de klanten waar wij als LiteBit als platform zijnde ook echt onze diensten voor willen aangaan, bieden, en daar zijn we ons helemaal van ons voorbereiden.