Kuuske verjongt de beurs!

De nieuwe start-up Kuuske is van start gegaan op de BeleggersFair afgelopen vrijdag 15 oktober en heeft meteen invulling gegeven aan het merk Kuuske door jonge influencers (de zogenoemde ‘rocksterren’ in het Het Financieele Dagblad https://fd.nl/…/rockster-influencers-stelen-show-te…) te verbinden met de traditionele beleggingsprofessionals.
Daarmee is Kuuske direct geslaagd in hun doel om jongeren zich bewust te laten worden van beleggen en de beleggingsmogelijkheden. In Kuuskes eigen masterclass hebben 4 jonge influencers, Veronique Estié van YoungTrader, Lieke Nusteling van Millennial Mindset, Kevin Timmer & Jordi van de Pas van Day Trading Masterclass Swing Trading Masterclass, hun kennis en ervaringen gedeeld. De influencers kwamen zo voor het eerst achter hun schermen vandaan om live contact te hebben met hun volgers.
Naast de vier sprekers waren er vele andere rocksterren aanwezig waaronder Doopie Cash , Ruud van Een Passief Inkomen, Tim Kraai van LangzaamRijker en Pim Verlaan van Jong Beleggen, de podcast.
#Kuuske #TheNewInvestor #Beleggen #Talkshow

Lees het artikel in de FD