Home2022-03-10T09:23:39+00:00

KUUSKE (Talkshow)

KUUSKE YOUTUBE

INTERESSANTE YOUTUBE CHANNELS

NIEUWS

Volg hier het laatste nieuws over Kuuske voor The New Investor

BeursInside een succes!

Wat een succes was BeursInside ūü§© Wij zijn nog steeds aan het nagenieten! Iedereen bedankt voor alle inzet, harde werk en

BeursInside een groot succes!

Wat een succes was BeursInside ūü§© Wij zijn nog steeds aan het nagenieten! Iedereen bedankt voor alle inzet, harde werk en

LEES MEER ARTIKELEN

KUUSKE INSTAGRAM

EXTRA BEURSINFORMATIE ONTVANGEN?

Vul het formulier hiernaast in om extra informatie over de beurs te ontvangen.

Beursinformatie ontvangen
Ontvang gratis de frisse en eigentijdse informatie over beleggen ontvangen van het platform Kuuske via de mail. *

INTERESSANTE INSTAGRAM CHANNELS

  • Loading stock data...

PRIJS – TECHNISCHE ANALYSE

– Euronext Amsterdam – Investtech

INTERESSANTE BLOGS EN PODCASTS

DEEL JE ERVARING OF STEL JE VRAAG AAN KUUSKE!

Help je mede belegger met jouw story over jouw beleggers ervaring of de vragen die jij nog hebt. Dit kan gaan om jouw successen of je verliezen. Maar het kan ook gaan om specifieke informatie over een bepaalde beurs of een aandeel. Vul het formulier in en wij delen het!

VRIEND VAN KUUSKE WORDEN

Kuuske, de talkshow voor de nieuwe belegger wordt multimediaal ingezet!

De nieuwe belegger wil zelf beslissingen nemen en vermogen opbouwen gebaseerd op zijn eigen keuze. Maar hij heeft daar kennis, informatie en visie voor nodig. Als jij als financial je ervaring en kennis wil delen en net als een vriend helpt in zijn zoektocht naar onafhankelijke informatie, dan kan dat. De talkshow Kuuske vormt hiervoor een podium, het brengt de nieuwe belegger met de beleggingsprofessionals bij elkaar.

In een multimediale aanpak van blogs, podcast en social media staat de talkshow centraal. Kuuske deelt kennis en emotie in de juiste tone of voice. Actuele items worden fris, inspirerend en onafhankelijk behandeld en infotainment gebracht. Economische ontwikkelingen, beursnieuws en de processen van het beleggen en de gedragsfactoren zijn de carriers om de boodschap vol passie en op een eigentijdse manier over te brengen.

Laat weten of je de nieuwe belegger wilt helpen, We zijn altijd op zoek naar partners die ons versterken, dit initiatief omarmen, mee willen denken en willen investeren in de toekomst. voor er zijn verschillende mogelijkheden.

Let op: er zijn verschillende mogelijkheden om je bijdrage aan Kuuske te leveren. Laat me weten wat jullie willen.

PARTNERS KUUSKE

Ga naar de bovenkant