Home backup2021-11-12T16:58:49+00:00
  • Loading stock data...

New Investor rukt op!

‘Socials’ aspireren jou – de nieuwe belegger – een leven te leiden boven je budget, sparen kost geld en uitzicht op een pensioen is er nauwelijks. Daarom is de FIRE-gedachte (Financial Independence and Retire Early) ongelofelijk populair. Op zoek naar levensgeluk is een bewuster leven gecombineerd met het juist investeren van geld de basis. Doelen zijn: financieel onafhankelijk zijn en vervroegd met pensioen gaan. Kortom, vermogen creëren is geen luxe maar noodzaak geworden.
Uit onderzoek blijkt dat de nieuwe belegger (18-38 jaar) massaal de beurs op gaan. Euforie is er wel, populaire aandelen prikkelen je zintuigen om te gaan beleggen maar kennis is vaak de ontbrekende factor. Onafhankelijke informatie over de processen van het beleggen en de gedragsfactoren die daarbij komen kijken moeten helder en transparant zijn.
Daarom Kuuske, een talkshow met podcast die informeert, inspireert en stimuleert!

Kuuske, voor The New Investor

Bij Kuuske zijn beleving en een rationele kijk op de aandelenmarkten belangrijke items. 
De content is fris, inspirerend, onafhankelijk, innovatief en duidelijk. Emotie, welvaart en welzijn zijn de carriers om de boodschap vol passie en op een eigentijdse manier over te brengen. Kuuske is interactief en betrokken, daagt uit en laat de nieuwe belegger met beleg-
gingsprofessionals sparren. Het zorgt voor spanning en vaart. De host en de gasten beheren alle retorische skills, die de nieuwe belegger meeslepen in hun verhaal. De content is zowel informatief als vermakelijk (infotainment), bevat spelelementen (gamification) die de vaardigheid om kennis tot zich te nemen stimuleert en tot actie triggert!

https://rss.app/feeds/4gPZj7j2t5I3YY2f.xml

PARTNERS KUUSKE

Kennispartners

Mediapartners

NIEUWS

Volg hier het laatste nieuws over Kuuske voor The New Investor

BeursInside een succes!

Wat een succes was BeursInside 🤩 Wij zijn nog steeds aan het nagenieten! Iedereen bedankt voor alle inzet, harde werk en

BeursInside een groot succes!

Wat een succes was BeursInside 🤩 Wij zijn nog steeds aan het nagenieten! Iedereen bedankt voor alle inzet, harde werk en

LEES MEER ARTIKELEN

VRIEND VAN KUUSKE WORDEN

Kuuske, de talkshow voor de nieuwe belegger wordt multimediaal ingezet!

De nieuwe belegger wil zelf beslissingen nemen en vermogen opbouwen gebaseerd op zijn eigen keuze. Maar hij heeft daar kennis, informatie en visie voor nodig. Als jij als financial je ervaring en kennis wil delen en net als een vriend helpt in zijn zoektocht naar onafhankelijke informatie, dan kan dat. De talkshow Kuuske vormt hiervoor een podium, het brengt de nieuwe belegger met de beleggingsprofessionals bij elkaar.

In een multimediale aanpak van blogs, podcast en social media staat de talkshow centraal. Kuuske deelt kennis en emotie in de juiste tone of voice. Actuele items worden fris, inspirerend en onafhankelijk behandeld en infotainment gebracht. Economische ontwikkelingen, beursnieuws en de processen van het beleggen en de gedragsfactoren zijn de carriers om de boodschap vol passie en op een eigentijdse manier over te brengen.

Laat weten of je de nieuwe belegger wilt helpen, We zijn altijd op zoek naar partners die ons versterken, dit initiatief omarmen, mee willen denken en willen investeren in de toekomst. voor er zijn verschillende mogelijkheden.

Let op: er zijn verschillende mogelijkheden om je bijdrage aan Kuuske te leveren. Laat me weten wat jullie willen.

DEEL JE ERVARING OF STEL JE VRAAG AAN KUUSKE!

Help je mede belegger met jouw story over jouw beleggers ervaring of de vragen die jij nog hebt. Dit kan gaan om jouw successen of je verliezen. Maar het kan ook gaan om specifieke informatie over een bepaalde beurs of een aandeel. Vul het formulier in en wij delen het!

Ga naar de bovenkant