THE NEW EVENTS

10.00 Tips, Trucs en TA

In deze  MasterClass zal Geert-Jan Nikken, TradeIdee, zijn unieke handelsstrategie delen. Deze bestaat uit twee indicatoren, te weten Wolk en RSI. Aan de hand van vele voorbeelden laat hij de kracht van deze combinatie zien. Maar er is meer! De MasterClass sluit af met twee concrete actuele voorbeelden uitgewerkt in beursproducten van Société Générale. Theorie en Praktijk vallen in deze MasterClass naadloos samen.  Oftewel, Put your Money where your Mouth is!

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Warrants, Factors en Rendement Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Deze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf-belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via www.sgbeurs.nl

Beleggen brengt risico’s met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.sgbeurs.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Reclame: dit is een commerciële uiting.

Spreker: Geert-Jan Nikken, TradeIdee

10.30 Invest in the Fututrw of Digital Finance

Gedurende deze masterclass zullen we dieper ingaan op de laatste trends binnen de cryptocurrency markt, een toekomstbeeld schetsen van de industrie en hoe u verantwoord cryptocurrency beleggingen kunt opnemen in uw portefeuille.

Spreker: Thomas Francken, VanEck Europe Asset Management B.V.

11.00 Spaarder en obligatiebeleggers bescherm uzelf tegen stijgende rentes

Over 2021 staat het Fresh Fixed Income Fund, dat door Otto Bazuin & Richard Abma wordt beheerd, op nummer 1 van best presterende fondsen in de categorie gediversifieerde obligaties op Morningstar.nl. In deze masterclass gaan ze dieper in op de effecten van inflatie op spaargeld en obligatiebeleggingen. De toenemende inflatie verhoogt het risico op stijgende rentes steeds meer. Het is nog vroeg genoeg om te anticiperen op deze rentestijgingen. Hoe u dit kunt doen wordt uitgelegd in deze masterclass.

Sprekers: Drs. Richard Abma CMT & Drs. Otto Bazuin CFA van OHV Vermogensbeheer

11.45 Inflatie, hoe tijdelijk is tijdelijk?

Fintessa Vermogensbeheer BV – Masterclass door Jan-willem Nijkamp

Meer informatie volgt.

12.15 Online Masterclass Kuuske: Waarom Crypto’s en de kansen!

Waarom Crypto en hoe ze werken

De wereld van bitcoin, blockchain & cryptocurrencies op een simpele en begrijpelijke taal uitgelegd.  Hoe bitcoin werkt, wat blockchain is & waarom er verschillende soorten cryptocurrencies zijn. Maar ook waarom mensen bitcoin kopen en hoe de technologie achter cryptocurrencies werken. De masterclass slaat een burg tussen jou & de technologie.

Spreker: Raoul Esseboom (Raoul is founder van Cryptotakkies online leerplatform).

Beleggen in Crypto Assets

Crypto-assets zijn uiterst disruptief en hebben als belegging daarom een enorm groeipotentieel. Dat maakt beleggen in crypto-assets onzeker en risicovol, maar het schept tegelijkertijd de kans op een mooi rendement. De ins and outs worden snel duidelijk gemaakt in deze masterclass.

Spreker: Balder Bomans (Balder is de Chief Investment Officer van Maven 11, een investeringsfonds gefocused op blockchain en digital assets.)

12.45 Masterclass

Info volgt

13.15 Haal meer uit je lijfrente

VRY van FIntessa –Masterclass door Joop van de Groep

Meer informatie volgt.

14.00 Online Masterclass Kuuske: Passief inkomen genereren en financieel onafhankelijk

FIRE: Hoe kan je met 1 Simpele Strategie Succesvol worden op de beurs?

De FIRE-gedachte (Financial Independence and Retire Early) is ongelofelijk populair. Een bewuster leven combineren met het juist investeren van geld vormen de basis. Doelen zijn: financiële onafhankelijkheid te verwerven en vervroegd met pensioen gaan.

‘Snel geld verdienen op de beurs’, dat zie je steeds meer voorbij komen online. Je wordt doodgegooid met Lamborghini’s op Instagram en iedereen lijkt miljonair te kunnen worden. Maar hoe zit het nu echt; is het echt zo snel en gemakkelijk zoals het lijkt?

In deze Masterclass deelt beleggingsexpert Bart Maissan (@beleggenmetbart) van Nowherdays een persoonlijk verhaal. Je ontdekt hoe hij jaarlijks een goed rendement weet te behalen én de vrijheid heeft om samen met zijn vriendin, Paulien van Eerdenburg oprichter van Nowherdays, fulltime de wereld rond te reizen. Ben jij er ook klaar voor om succesvol op de beurs te worden zonder hoge risico’s te hoeven nemen en hier zeeën van tijd in te stoppen? Neem dan deel aan deze Masterclass.

DIVIDEND BELEGGEN

Een passief inkomen genereren met jouw beleggingen? In deze cursus leer je hoe je dit kunt bereiken met Dividend aandelen en ETF’s. Marco Groot ex. hoofd aandelen van Rabobank International deelt zijn kennis.

Veronique Estié – YoungTrader

Lieke Nusteling – Millennial Mindset

Kevin Timmer & Jordi van de Pas – Swing & Day Trading Masterclass