Ik was op bezoek bij LiteBit waar ik Caroline Huls, de Chief Marketing Officer, interviewde over onder andere hun nieuwe exchange en de metaverse!

Zita: Wat naar mijn optiek ook wel erg interessant is natuurlijk voor crypto en met de toekomst van Crypto, de Metaverse.

Wat is de Metaverse?

“Met de Metaverse zit het internet straks ‘om ons heen’. Dat is de Metaverse in essentie. Het is de volgende stap van de integratie van internet in ons leven.” LiteBit.eu

LiteBit en de Metaverse

Caroline: Ja, absoluut, de metaverse is voor ons als platform ook een heel interessant gebied. Wij bieden op dit moment Sandbox en Decentraland aan dat zijn tokens die een eigen metaverse creëren. Gebruikers kunnen hier gamen en door middel van play to earn kunnen ze zelfs een combinatie maken tussen gamen en geld verdienen, wat natuurlijk superinteressant is.

Sandbox en de Metaverse

Sandbox is daarin bezig met het creëren van een eigen metavers dus d’r zijn nog legioen aan ideeën en en plannen waarschijnlijk die nog nog gaan komen. Daarnaast zijn ze ook bezig met het ontwikkelen van een eigen game in de metaverse dus ik denk dat dat er nog ontzettend veel gave dingen aan gaan komen.

Ik ben heel benieuwd, wij houden dat ook echt als platform super goed in de gaten, want je zit ook voor onze gebruikers echt wel leuke dingen liggen er aan het verschiet!

LiteBit heeft een nieuwe exchange en jij kan early access krijgen!

Raad het aandeel

In elke talkshow kun je een prijs winnen door een aandeel te raden aan de hand van een raadsel. Vul het aandeel online in via: www.kuuske.com/raadhetaandeel

Win een van de 10 plekken in de golf clinic van 2 uur bij Golfbaan Waterland! Like @kuuskenl op Instagram en @golfwaterland en vul het juiste aandeel in het formulier.

Raadsel:
Het is een defensief aandeel dat in tijden van economische neergang overleeft of bloeit. De kwartaalcijfers van het bedrijf waren iets beter dan voorzien en ook was het bedrijf positiever over de verwachtingen van heel 2022. Het krijgt een koopadvies en grote banken, Citigroup en JP Morgan Chase hebben zelf al aandelen van dit bedrijf aangekocht. Nu jij nog, maar waarschijnlijk investeer je er al dagelijks in!

Kuuske bedankt, haar vrienden VanEck, LiteBit adviezen zijn gegeven op persoonlijke titel en onafhankelijk van Kuuske tot stand gekomen. Deze show bestaat uit drie items: Beursnieuws, Tech vs Fund, FIRE & Crypto bekijk luister of lees deze items via YouTube, Instagram, TikTok of op de website www.kuuske.com

Om onafhankelijke content te blijven produceren heeft Kuuske goede vrienden nodig die dit initiatief ondersteunen. Deze goede vrienden bestaan uit sponsoren die op basis van hun expertise en kennis toegevoegde waarden bieden met betrekking tot het informeren en de educatie van de kijker/luisteraar/lezer.