BEURSINSIDE

In één dag succesvol beleggen!

30 finfluencers en professionals bieden je inspiratie hoe je geld kan verdienen in een bear market en wat de vooruitzichten zijn voor 2023. VRIJDAG 4 NOVEMBER, BEURS VAN BERLAGE AMSTERDAM.

BeursInside biedt een uitgebreid programma variërend van een plenair, workshops, masterclasses, snelcursussen tot een-op-een sessies met pro’s. (Beat the Pro). Beleggingstrends zoals ESG (sustainability), de metaverse en crypto’s, maar ook de populaire aandelen, obligaties, opties, notes, cfd’s, fondsen, etf’s/etn’s en coins worden besproken.

Uniek is de mix van de kennis van beleggingsprofessionals en de ervaring van finfluencers waar nieuwe beleggingsideeën en -inzichten elkaar ontmoeten.
Alle facetten komen aan bod van swing traden & day traden tot aan passief beleggen op het niveau voor beginnende tot ervaren beleggers.

Een ticket kost €15,-. De organisatie-fee zal je snel terugverdienen want de masterclasses, snelcursus en workshops zijn gratis. Als je snel bent kan je wellicht een VIP-tickets bemachtigen (€ 55,-). Je krijgt dan toegang tot de VIP-lounge waar finfluencers en professionals elkaar ontmoeten en je gratis wordt voorzien van catering. Je bent dan ook welkom bij de feestelijke borrel aan het eind van de dag onder begeleiding van een dj.


Voor meer informatie ga naar BeursInside.nl

CONTACT ONS

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen.